Frukostansvarig till Blique by Nobis
Nu söker vi på Nobis Hospitality Group personal till vår senaste hotellsatsning Blique by Nobis. Vi driver sen tidigare välkända varumärken som bland annat Operakällaren och designhotellen Nobis Hotel Stockholm, Nobis Hotel Copenhagen, Hotel Skeppsholmen och Miss Clara. I april 2019 öppnade vi Blique by Nobis Hotel på Gävlegatan i nya stadsdelen Hagastaden, ett modernt hotellkoncept om 249 rum, generösa sociala ytor, flexibla event- och mötesmöjligheter, två restauranger, barer, samt en takterrass med utsikt över Stockholm. Här skapar vi en levande och social mötesplats med starka inslag av arkitektur, design och andra former kreativa uttryck. Just nu söker vi ödmjuka, passionerade och gärna färgstarka personligheter som vill vara med och bygga upp vår sociala mötesplats.
Om rollen
Glädje, vänlighet, kunskap, värme, närvaro, intuition och personlighet – dessa är några grundvärden i den service med vilken vi möter våra gäster på Blique by Nobis. Tjänsten är en servicefokuserad tjänst som i huvudsak innefattar arbete som frukostansvarig med stort fokus på guest relations. Tjänsten inkluderar obekväm arbetstid. Du rapporterar direkt till Restaurangchef.
Vad kan vi erbjuda?
- En spännande tjänst och chansen att vara med att påverka
- Att ingå i ett dynamiskt personalteam
Bakgrund & profil
- God kännedom om hotellfrukost, möblering och bufféservering för att på bästa sätt tillmötesgå gästernas behov
- Tidigare erfarenhet av ansvarsroll på ett hotell eller restaurang
- Gärna grundläggande kunskaper i trivec och caspeco.
- Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid blir bemötta på ett passionerat och närvarande sätt.
I tjänsten ska du
- Ansvara för frukosten på Blique By Nobis Hotel
- Planering och schemaläggning av frukostpersonal
- Vara hotellets gäster behjälpliga med diverse frågor och önskemål före, under och efter deras vistelse.
- Samarbeta nära med kökschefen samt kockarna
- Ansvara för kassahantering
- Administrera bokningar tillsammans med restaurangchef och Front office supervisor
- Aktivt delta på driftsmöten
- Ansvara för att hålla frukostmatsal och konferensområdet, samt tillhörande bakutrymmen i bästa skick efter givna instruktioner
- Vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner
- Vara uppdaterad om den generella informationen över hotellet, öppettider, utbud mm
- Följa företagets policy och arbetsklimat, där alla ställer upp för varandra
- Behandla våra gäster och kollegor med respekt
- Vara prestigelös, samarbeta och bidra till vår ambition att vara Vasastans främsta hotell
- Övriga arbetsuppgifter som tilldelats av närmsta chef
Ansökan skickas till Anna Björklund COO Blique By Nobis